Kabinet Dapur > Informasi Kabinet Dapur

Informasi Kabinet Dapur

 

Kitchen Work Triangle / Zon Kerja Segitiga Dapur
Zon Kerja Segitiga Dapur (Kitchen Work Triangle) adalah garis tiga zon kerja utama dalam dapur iaitu hob, sink dan peti sejuk. Garispandu ini dapat membantu kita untuk memastikan aliran kerja dalam dapur adalah lancar, tanpa halangan. Sila klik Zon Kerja Segitiga Dapur untuk maklumat selanjutnya.
Susun Atur Dapur (Kitchen Layout)

Susun Atur Dapur (Kitchen Layout) adalah cara pengaturan kabinet dapur dan peralatan dapur, susun atur dapur (Kitchen Layout) membentuk struktur, reka bentuk dan kecekapan penggunaan ruangan dapur kita. Sila klik Susun Atur Dapur untuk maklumat selanjutnya.

Kabinet Dapur Corak dan warna permukaan kabinet dapur (kitchen cabinet) menentukan reka bentuk (design) dan pandangan kabinet dapur kita, ia membentuk keselurahan pandangan dan gaya reka bentuk kabinet dapur (kitchen cabinet design). Sila klik Corak dan warna permukaan kabinet dapur untuk maklumat selanjutnya.
Gambar-gambar Kabinet Dapur
Gambar-gambar Kabinet Dapur (Kitchan Cabinet) untuk rujuk anda. Ia dapat memberi idea kepada anda untuk merekabentuk kabinet dapur anda. Sila klik Gambar Kabinet Dapur untuk maklumat selanjutnya.

 

 
 

 

Kabinet Dapur | Produk | Informasi Kabinet Dapur | Hubungi Kami